Diensten

Wij maken websites voor ZZP en MKB'ers!

In de digitale wereld van vandaag is een professionele website onmisbaar voor elke ZZP en MKB’ers. Het is jouw online visitekaartje, een platform om je expertise te tonen en contact te leggen met potentiĆ«le klanten.

Position1one is dƩ specialist in het maken van maatwerk websites voor ZZP en MKB. We begrijpen de unieke uitdagingen waar je als zelfstandige mee te maken hebt en we weten hoe je online kunt opvallen.

Met onze websites:

  • Ben je goed vindbaar in Google, waardoor je meer potentiĆ«le klanten bereikt.
  • Presenteer je je bedrijf op een professionele manier.
  • Laat je jouw unieke expertise zien.
  • Maak je eenvoudig contact met klanten.
  • Bespaar je tijd en energie, zodat je je kunt focussen op je core business.

We werken samen met jou om een website te creƫren die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget. We bespreken je wensen en doelstellingen en vertalen deze naar een website die visueel aantrekkelijk is, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar in Google.

diensten position1one
diensten voor zzp'ers

Wij zorgen ervoor dat jouw website vindbaar is voor opdrachtgevers!

Een website is pas echt succesvol als deze ook goed vindbaar is in Google. Want hoe mooi je website er ook uitziet, als potentiƫle klanten hem niet kunnen vinden, heb je er niets aan.

Bij Position1one zorgen we er niet alleen voor dat je website er professioneel uitziet, maar ook dat deze goed vindbaar is in Google. We doen dit door middel van:

  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO):Ā We optimaliseren je website voor relevante zoekwoorden, zodat deze hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt.
  • Linkbuilding:Ā We creĆ«ren waardevolle backlinks naar je website, wat de autoriteit en vindbaarheid van je website verhoogt.
  • Technische SEO:Ā We zorgen ervoor dat de technische aspecten van je website optimaal zijn, zodat deze goed crawelbaar is voor Google.

Daarnaast helpen we je met het creƫren van pakkende content die relevant is voor jouw doelgroep en die ervoor zorgt dat potentiƫle klanten op jouw website blijven.

We werken resultaatgericht en houden je continu op de hoogte van de prestaties van je website. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale vindbaarheid in Google.

Alles-in-1 pakket van position1one

1. Laat een website bouwen naar eigen wensen

Wij bouwen een website geheel naar jouw wens. Samen bespreken we de opties in een gesprek en wij realiseren het voor je. Makkelijk toch?

2. Laat je website optimaliseren op het gebied van SEO

SEO (Search Engine Optimization) is van vitaal belang omdat het de sleutel is tot zichtbaarheid op het internet. In een wereld waar online zoekopdrachten de eerste stap zijn voor vrijwel alles, zorgt effectieve SEO ervoor dat je website wordt gevonden door je doelgroep. Het optimaliseert je online aanwezigheid, vergroot de kans om organisch verkeer aan te trekken en plaatst je op een strategische positie in zoekmachines. Met de juiste SEO-aanpak vergroot je niet alleen je bereik, maar bouw je ook aan geloofwaardigheid en vertrouwen bij potentiƫle klanten, wat uiteindelijk leidt tot groei en succes voor je bedrijf.

3. Laat je ontzorgen op het gebied van andere werkzaamheden

In aanvulling op onze kernactiviteiten staan we altijd klaar om extra werkzaamheden uit te voeren, volledig in overleg met jou. Denk aan het schrijven van boeiende blogs voor je website, het verzorgen van het reguliere maandelijkse onderhoud, en zelfs het beheren van je linkbuildingstrategie om je positie in Google verder te verbeteren. We zijn er om je te ontzorgen op alle fronten en je online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen.

Webdesign
Raket

Veelgestelde vragen

Bij position1one geloven we in het transformeren van jouw online aanwezigheid in een krachtig merkverhaal. Met onze diepgaande kennis van online marketingstrategieƫn en bewezen resultaten, zijn we de ideale partner om je te helpen bij het optimaliseren van je online marketinginspanningen. We zetten ons in voor meetbare groei, gerichte strategieƫn en het leveren van tastbare resultaten die je bedrijf naar nieuwe hoogten zullen brengen.

Onze aanpak begint met een grondige zoekwoordanalyse. We onderzoeken de meest relevante zoekwoorden binnen jouw branche, beoordelen het zoekvolume en analyseren de concurrentie voor elk keyword. Deze analyse vormt de basis van onze doordachte contentstrategie, waarin we de resultaten naadloos verwerken.

Bij position1one werken we aan het verbeteren van je Google-ranking door middel van geavanceerde optimalisatiestrategieƫn. We analyseren zorgvuldig zoekwoorden, verbeteren de websitestructuur, verfijnen de inhoud en implementeren technische optimalisaties. Hierdoor vergroten we de zichtbaarheid van je website en helpen we je om hoger te scoren in de zoekresultaten van Google.

Nee; wij houden ons niet bezig met het maken van content. We focussen ons voornamelijk op SEO en Website Design. WĆ©l kunnen we je doorsturen naar betrouwbare partners die het kunnen oppakken.

Het bepalen van de exacte kosten voor het optimaliseren van jouw online marketing is een proces dat afhankelijk is van verschillende factoren. Van de omvang van je bedrijf tot de specifieke doelen die je wilt bereiken, elk aspect speelt een rol in het op maat maken van je strategie. Omdat we streven naar een gepersonaliseerde aanpak die perfect aansluit bij jouw behoeften, kunnen we de kosten op voorhand niet vaststellen. Maar we verzekeren je dat onze tarieven eerlijk en transparant zijn, gericht op het leveren van maximale waarde voor jouw investering. Neem vandaag nog contact op, zodat we je kunnen begeleiden naar een op maat gemaakte oplossing voor jouw online succes.

Bij position1one streven we ernaar om aan jouw specifieke digitale behoeften te voldoen. De kosten voor het laten maken van een website variƫren en kunnen niet op voorhand worden vastgesteld. De uiteindelijke prijs hangt af van diverse factoren, zoals het type website, de gewenste functies, het ontwerp en de complexiteit van de ontwikkeling. We willen graag een beter begrip krijgen van jouw visie voordat we een nauwkeurige prijs kunnen bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en we bespreken graag jouw project en de bijbehorende kosten.

Nee; van tevoren wordt er een duidelijke prijs afgesproken die vast staat. Echter is het wel mogelijk dat je achteraf nog extra wensen hebt. Deze kosten worden dan ook van tevoren besproken.

Ja, natuurlijk bieden we ook domeinnamen en hosting aan. Position1one maakt gebruik van WordPress dus in dit geval raden we WordPress hosting aan!

Met WordPress hosting heb je alles wat je nodig hebt om je website optimaal te laten functioneren. Onze hosting is geoptimaliseerd voor WordPress, waardoor je website snel en stabiel is en je gemakkelijk je website kunt onderhouden. Onze WordPress pakketten bevatten alle technische specificaties en de handige toolkit die je nodig hebt om de prestaties van je website te verbeteren

Chat openen
1
Scan de code
Live chat (šŸŸ¢)
Welkom bij position1one šŸ‘‹

Website, webshop of een andere online marketing dienst nodig?