Webshop laten maken ZZP of MKB?

Wij leveren professionele webshops voor ZZP en MKB'ers!

Een succesvolle webshop is toegankelijk, snel en heeft betalende klanten. Daarnaast is het gemakkelijk te beheren en goed vindbaar in Google. Ben je op zoek naar een op maat gemaakte webshop? Wij ontwikkelen jouw webshop met een uniek ontwerp en maatwerk software-integraties.

zzp webshop tiptopbedden
arrow
rocket

Bekijk onze webshop pakketten

Laat ons al het werk voor jou uitvoeren. Wij leveren een op maat gemaakt ontwerp en een gebruiksvriendelijk WordPress CMS, waarvoor je slechts eenmalige installatiekosten betaalt. Jouw nieuwe website wordt Google- en AVG-proof en blijft volledig jouw eigendom. Lever gewoon je teksten en afbeeldingen aan, en wij gaan direct aan de slag!

Starter

Ons instap webshop pakket is geschikt voor een kleine basis webshop. Denk hierbij aan een webshop van maximaal 5 pagina’s en 15 product pagina’s

vanaf €749
Incl. btw

Groeiende

Heb je nog extra wensen voor je webshop en/of heb je behoefte aan meer maatwerk pagina’s? Ons meest populaire standaard webshop pakket bevat alle functionaliteiten waar je naar op zoek bent.

vanaf €1195
Incl. btw

All-in

Als je op zoek bent naar meer maatwerk pagina’s en extra opties voor je MKB of ZZP webshop, raden we ons Premium pakket aan. Dit is het ultieme pakket zonder grenzen.

vanaf €1995
Incl. btw
Een website nodig?
webshop laten maken

Waarom een professionele webshop laten maken?

Wij maken winstgevende webshops op maat met een uniek design en bewezen technieken zoals WordPress. We denken proactief met je mee, adviseren je en bedenken wat nodig is om een succesvolle webshop voor je te creëren.

Bij ons kun je een webshop laten maken met WooCommerce en maatwerkoplossingen. We bouwen een professionele webshop die je zelf kunt beheren en die volledig aansluit bij je wensen. Daarnaast letten we op de gebruiksvriendelijkheid voor jou en de bezoekers van de shop.

Wij helpen jou van A-Z

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Uniek design

Wij ontwerpen websites met een uniek en responsive design met een professionele uitstraling die aansluit bij uw huisstijl.

Zelf te beheren

Wij bouwen websites met WordPress. Dit is het meest gebruikte CMS ter wereld. Hierin kunt u eenvoudig de website zelf beheren.

Responsive design

Wij ontwerpen websites met een uniek en responsive design met een professionele uitstraling die aansluit bij uw huisstijl.

SEO geoptimaliseerd

Wij bouwen uw website met perfecte code en zorgen ervoor dat uw website razendsnel is. Ook installeren wij Google Analytics.

Hosting + onderhoud

Door te kiezen voor onze hosting in combinatie met een onderhoudsabonnement zorgen wij ervoor dat uw website functioneert.

Super veilig

Wij onderhoud het CMS en zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft. Ook maken wij backups en helpen u als er iets aan de hand is.

arrow
webshop laten maken

Een professionele WordPress webshop laten maken

Een succesvolle webshop is responsief

Wil je een eigen webshop beginnen? Of ben je op zoek naar een bedrijf dat een nieuwe webshop kan maken? Met onze expertise in het bouwen van maatwerk webshops, het hosten en het verbeteren van de online zichtbaarheid, kun je een gebruiksvriendelijke en winstgevende webshop laten ontwikkelen.

Met een persoonlijke aanpak bekijken we samen wat nodig is om een succesvolle webshop te creëren. We onderzoeken welk design bij jouw bedrijf past en hoe je de webshop zelf wilt beheren.

We denken mee over belangrijke vragen zoals: wie is je doelgroep, hoe wil je de producten verkopen, welke kenmerken hebben de producten, welke categorieën moeten er zijn en hoe moeten klanten kunnen bestellen en betalen.

We staan klaar om je te helpen bij het opstarten van je eigen webshop.

arrow
webshop laten maken

Zet bezoekers om in klanten

Wij laten jouw webshop converteren

Met onze expertise en ervaring in e-commerce optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw webshop maximaal converteert. Door het implementeren van doelgerichte strategieën en het gebruik van bewezen conversie-optimalisatietechnieken, zetten we bezoekers om in klanten. Of het nu gaat om het verbeteren van de gebruikerservaring, het optimaliseren van de productpresentatie of het stroomlijnen van het afrekenproces, wij streven ernaar om de conversie van jouw webshop naar een hoger niveau te tillen. Met onze toegewijde aanpak en voortdurende monitoring en analyse, zorgen we ervoor dat jouw webshop optimaal presteert en bijdraagt aan het succes van jouw online business.

arrow
website voor mkb

Professionele en betaalbare websites

Wat kost een webshop laten maken?

We krijgen vaak de vraag: ‘Wat kost een professionele website laten maken?’ Hoeveel het maken van een website bij ons kost is niet in te schatten zonder vooraf meer informatie te hebben over de wensen en eisen. Alle websites die we maken zijn gebruiksvriendelijk, responsive en zoekmachinevriendelijk.

Maar we doen meer dan alleen een website maken. Het internet is namelijk constant in ontwikkeling. Dagelijks worden websites aangevallen door hackers. Als specialisten weten we hoe belangrijk het is om updates door te voeren.

We nemen daarom het liefst alles voor je uit handen. Van concept en ontwikkeling tot het hosten, onderhouden en beveiligen van je website. Ook kunnen we online marketing voor je uitvoeren, zodat je website online goed vindbaar is.

Wil je door ons een professionele website laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag wat nodig is om een unieke indruk te maken.

arrow
webshop zelf beheren

Laat je website bouwen met WooCommerce

Jouw webshop is volledig zelf te beheren

We bouwen webshops die gemakkelijk door jou te beheren zijn. Elke webshop wordt opgezet met een CMS (Content Management Systeem). Meestal gebruiken we hiervoor WordPress in combinatie met de webshop plugin WooCommerce.

In het CMS vind je alle tools die nodig zijn om jouw webwinkel succesvol zelf te onderhouden. Jij beheert de producten, klanten en bestellingen zelf en voert hiermee de dagelijkse taken uit.

Wil je bepaalde processen automatiseren of een koppeling met mailing software maken? Geen probleem. We kunnen ook maatwerk webshops bouwen met specifieke functionaliteiten.

Wat klanten zeggen

Cagla Cetinkaya
Cagla Cetinkaya
Heel vriendelijk, en goede service! Position1one heeft onze webshop razend snel aangepakt, wij zijn zeer tevreden.
Jaimy Sciaroni
Jaimy Sciaroni
Kort geleden in contact gekomen met Cas. Mijn eerste indruk was meteen zeer positief. Hij reageerde snel en professioneel, echt iemand met veel ervaring en kennis van het vak. Hij heeft mij meteen kunnen helpen met mijn beginnende onderneming. Cas richt zich volledig op jou en jouw wensen. Een uniek gevoel!
Erlind Tali
Erlind Tali
Website laten maken en meteen gekozen voor het SEO pakket. Zeer tevreden over het design en na 2 weken waren de resultaten al zichtbaar in Google. Zeer tevreden en schakel je zeker nog een keer in!
Jerrel van Duijn
Jerrel van Duijn
Ik heb het SEO optimalisatie pakket aangeschaft en de resultaten waren na 2 maanden duidelijk zichtbaar. Ik was benieuwd waarom ik niet direct resultaten zag maar na een duidelijke uitleg van Cas Meisters wist ik dat ik geduld moest hebben voor SEO resultaten. Een straight to the point en een no nonsense aanpak, zeker een aanrader!
Bleron Tali
Bleron Tali
Professioneel en resultaatgericht, top!!
Crea Gein
Crea Gein
Position1one heeft voor mij een mooie webshop gemaakt, overzichtelijk, denkt met je mee en fijn contact. Laagdrempelig en vol passie om er wat moois van te maken.

Wij realiseren jouw project

met deze handige en up-to-date tools

Chat openen
1
Scan de code
Live chat (🟢)
Welkom bij position1one 👋

Website, webshop of een andere online marketing dienst nodig?