Webhosting

Jouw WordPress website laten hosten door ons incl. een domeinnaam

Wij bieden beheerde webhostingoplossingen voor WordPress-websites en WooCommerce-webshops. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor een snelle en veilige website. Daarnaast leveren wij hostingfaciliteiten met eigen e-mailadressen voorzien van krachtige spamfilters.

webhosting
arrow
rocket

Bekijk ons webhosting pakket

Ontdek onze complete webhostingoplossingen voor jouw WordPress-website, inclusief een domeinnaam naar keuze.  Laat ons jouw website onderbrengen op onze geoptimaliseerde servers, zodat je kunt genieten van een snelle, veilige en betrouwbare online aanwezigheid.

All-in hosting + domeinnaam

  • 200GB schijfruimte
  • 5 e-mail adressen
  • Ongelimiteerde brandwidth
  • Gratis CDN
  • Eigen IP adres
  • Spamfilter
  • DirectAdmin
  • 8x5x365 support
  • Dagelijkse backup
  • Beveiligde SSL verbinding
€24,95
*prijs per maand en incl. btw
webhosting

Betrouwbaar en veilig hosten?

Laat ons jouw WordPress-website hosten, inclusief een domeinnaam! Met onze geoptimaliseerde hostingoplossingen zorgen we voor een snelle, betrouwbare en veilige online aanwezigheid voor jouw website. Wij bieden volledige ondersteuning bij het instellen van jouw domeinnaam en zorgen ervoor dat je website altijd beschikbaar is voor jouw bezoekers. Laat ons het zware werk doen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je online aanwezigheid.

arrow
webhosting

Wij bieden een betrouwbare oplissing

Standaard inbegrepen in onze pakketten

Heeft u uw website laten maken door Position1One? Dan kunt u ervoor kiezen om uw website bij ons te laten hosten. Wij bieden hostingdiensten voor zowel grote als kleine websites tegen een betaalbare prijs. Met onze webhostingoplossingen staat uw website veilig en betrouwbaar online.

Onze webhostingpakketten omvatten domeinregistratie met e-mailfaciliteiten tegen een vast maandelijks tarief. Daarnaast leveren wij VPS-platforms voor optimale prestaties.

– SSD-hosting
– Zakelijke e-mailaccounts
– Krachtige spamfilters
– Duidelijke SLA’s met snelle reactietijden
– Professionele ondersteuning
– Dagelijkse back-ups
– Geen opstartkosten

Wat klanten zeggen

Cagla Cetinkaya
Cagla Cetinkaya
Heel vriendelijk, en goede service! Position1one heeft onze webshop razend snel aangepakt, wij zijn zeer tevreden.
Jaimy Sciaroni
Jaimy Sciaroni
Kort geleden in contact gekomen met Cas. Mijn eerste indruk was meteen zeer positief. Hij reageerde snel en professioneel, echt iemand met veel ervaring en kennis van het vak. Hij heeft mij meteen kunnen helpen met mijn beginnende onderneming. Cas richt zich volledig op jou en jouw wensen. Een uniek gevoel!
Erlind Tali
Erlind Tali
Website laten maken en meteen gekozen voor het SEO pakket. Zeer tevreden over het design en na 2 weken waren de resultaten al zichtbaar in Google. Zeer tevreden en schakel je zeker nog een keer in!
Jerrel van Duijn
Jerrel van Duijn
Ik heb het SEO optimalisatie pakket aangeschaft en de resultaten waren na 2 maanden duidelijk zichtbaar. Ik was benieuwd waarom ik niet direct resultaten zag maar na een duidelijke uitleg van Cas Meisters wist ik dat ik geduld moest hebben voor SEO resultaten. Een straight to the point en een no nonsense aanpak, zeker een aanrader!
Bleron Tali
Bleron Tali
Professioneel en resultaatgericht, top!!
Crea Gein
Crea Gein
Position1one heeft voor mij een mooie webshop gemaakt, overzichtelijk, denkt met je mee en fijn contact. Laagdrempelig en vol passie om er wat moois van te maken.

Wij realiseren jouw project

met deze handige en up-to-date tools

Chat openen
1
Scan de code
Live chat (🟢)
Welkom bij position1one 👋

Website, webshop of een andere online marketing dienst nodig?