Zoekmachine optimalisatie

Wij leveren hoogwaardige SEO campagnes om jou hoger in Google te krijgen!

Wil jij beter vindbaar worden online? Met online marketing verhogen wij jouw zichtbaarheid. Door middel van SEO campagnes zorgen wij voor relevante bezoekers.

seo
arrow
rocket

Bekijk onze SEO pakketten

SEO (Search Engine Optimization) is essentieel voor het vergroten van de online zichtbaarheid en het aantrekken van meer organisch verkeer naar je website. Met onze SEO-pakketten bieden we strategische optimalisatie om je website hoger te laten ranken in zoekmachines zoals Google. We hebben drie pakketten beschikbaar die zijn afgestemd op verschillende behoeften en budgetten, zodat je de beste resultaten kunt behalen en je online aanwezigheid kunt versterken.

Basis boost

vanaf €199
Incl. btw

Rijzende ster

vanaf €249
Incl. btw

Ultieme boost

Op aanvraag
Incl. btw
zoekmachine optimalisatie

Waarom moet jij investeren in zoekmachine optimalisatie?

Investeren in zoekmachine optimalisatie (SEO) is van cruciaal belang voor elke moderne onderneming. Met zoekmachine optimalisatie vergroot je de zichtbaarheid van je website in zoekmachines zoals Google. Dit resulteert in meer organisch verkeer naar je website, wat op zijn beurt leidt tot meer potentiële klanten en een grotere online aanwezigheid. Door te investeren in zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent voor je doelgroep en vergroot je je kansen op zakelijk succes.

seo

Wij helpen jou van A-Z

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Zoekwoordanalyse

Zoekwoordanalyse helpt bij het identificeren van relevante zoektermen voor je website, waardoor je jouw SEO-strategie kunt optimaliseren voor betere vindbaarheid in zoekmachines.

Snelheid optimalisatie

Snelheidsoptimalisatie richt zich op het verbeteren van de laadtijd en prestaties van je website, wat essentieel is voor een goede gebruikerservaring en hogere rankings in zoekmachines.

Linkbuilding

Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van kwalitatieve externe links naar je website, wat essentieel is voor een goede positie in zoekmachines zoals Google.

Fouten verwijderen

Website fouten verwijderen is een cruciale stap in het verbeteren van de prestaties en gebruikerservaring van je website. Zo zoeken we o.a. naar dode linkjes.

Meta's toevoegen

Meta's toevoegen is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO), waarbij relevante metadata, zoals titels worden toegevoegd.

En meer...

Naast de analyses, snelheid, linkbuilding, fouten verwijderen en meta's toevoegen, kunnen we ook sparren over een strategie voor bepaalde zoekwoorden.

arrow
gratis seo check

Een SEO audit

We voeren eerst een SEO check uit

Ontvang nu een gratis SEO-check voor jouw website! Met onze professionele analyse kunnen we de huidige staat van jouw website beoordelen en verbeterpunten identificeren om je online zichtbaarheid te vergroten. Ontdek hoe goed jouw website presteert in zoekmachines en ontvang waardevolle inzichten om je SEO-strategie te optimaliseren. Maak vandaag nog gebruik van onze gratis SEO-check en geef je website een boost!

 
arrow
seo analyse

We analyseren de resultaten en optimaliseren jouw website

Na het uitvoeren van de SEO-audit, identificeren we de zwakke punten en kansen voor verbetering op verschillende aspecten van je website. Dit omvat onder andere het optimaliseren van metadata, zoals titels en metabeschrijvingen, het verbeteren van de laadsnelheid van de pagina’s, het optimaliseren van de website-architectuur en interne linkstructuur, het verbeteren van de mobiele gebruikerservaring, het optimaliseren van de inhoud voor relevante zoektermen, het oplossen van technische fouten en het verbeteren van de gebruikerservaring op de website. Door deze aspecten te optimaliseren, streven we ernaar om de zoekmachinevriendelijkheid van je website te verbeteren en hogere posities te behalen in de zoekresultaten, wat uiteindelijk leidt tot meer organisch verkeer en betere zichtbaarheid voor je bedrijf online.

arrow

De kosten van zoekmachine optimalisatie

Wat kost een SEO traject?

De kosten van SEO kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de huidige staat van je website en de gewenste resultaten. Bij onze SEO-diensten maken we eerst een grondige audit van je website om de huidige prestaties en eventuele knelpunten te identificeren. Op basis hiervan stellen we een gepersonaliseerd plan op om je website te optimaliseren voor betere zoekresultaten.

Het tarief voor onze SEO-services wordt bepaald aan de hand van de complexiteit van de nodige werkzaamheden, zoals het optimaliseren van inhoud, technische verbeteringen en linkbuilding. We streven ernaar om transparant te zijn over de kosten en stellen een tarief voor dat past bij de omvang en doelstellingen van je project. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we je kunnen helpen om je online aanwezigheid te versterken tegen een prijs die bij je past.

wat kost zoekmachine optimalisatie?

Wat klanten zeggen

Cagla Cetinkaya
Cagla Cetinkaya
Heel vriendelijk, en goede service! Position1one heeft onze webshop razend snel aangepakt, wij zijn zeer tevreden.
Jaimy Sciaroni
Jaimy Sciaroni
Kort geleden in contact gekomen met Cas. Mijn eerste indruk was meteen zeer positief. Hij reageerde snel en professioneel, echt iemand met veel ervaring en kennis van het vak. Hij heeft mij meteen kunnen helpen met mijn beginnende onderneming. Cas richt zich volledig op jou en jouw wensen. Een uniek gevoel!
Erlind Tali
Erlind Tali
Website laten maken en meteen gekozen voor het SEO pakket. Zeer tevreden over het design en na 2 weken waren de resultaten al zichtbaar in Google. Zeer tevreden en schakel je zeker nog een keer in!
Jerrel van Duijn
Jerrel van Duijn
Ik heb het SEO optimalisatie pakket aangeschaft en de resultaten waren na 2 maanden duidelijk zichtbaar. Ik was benieuwd waarom ik niet direct resultaten zag maar na een duidelijke uitleg van Cas Meisters wist ik dat ik geduld moest hebben voor SEO resultaten. Een straight to the point en een no nonsense aanpak, zeker een aanrader!
Bleron Tali
Bleron Tali
Professioneel en resultaatgericht, top!!
Crea Gein
Crea Gein
Position1one heeft voor mij een mooie webshop gemaakt, overzichtelijk, denkt met je mee en fijn contact. Laagdrempelig en vol passie om er wat moois van te maken.

Wij realiseren jouw project

met deze handige en up-to-date tools

Chat openen
1
Scan de code
Live chat (🟢)
Welkom bij position1one 👋

Website, webshop of een andere online marketing dienst nodig?