Website voor
Bodyweightness

Welkom op de pagina van onze recent afgeronde case voor een personal trainer en online coach. In deze case hebben we een dynamische en gebruiksvriendelijke website gecreëerd die perfect aansluit bij de behoeften van onze klant en zijn/haar klantenkring. Ontdek hier hoe we samen met de personal trainer hebben gewerkt aan een professionele online aanwezigheid die zijn/haar coaching en diensten optimaal weergeeft.

portfolio position1one

Inhoud

Op de website hebben we alle aangeboden diensten van de personal trainer overzichtelijk gepresenteerd, van personal training tot voedingsadvies en online coaching. Elk aspect van zijn/haar expertise kreeg een prominente plaats, zodat potentiële klanten gemakkelijk de juiste informatie konden vinden.

Daarnaast hebben we een speciale pagina gecreëerd waar klanten eenvoudig een les kunnen inplannen. Dit vereenvoudigt het boekingsproces en maakt het voor de klanten mogelijk om hun trainingsschema efficiënt te beheren. Met deze toevoeging streven we ernaar om zowel de klanttevredenheid als de efficiëntie van het bedrijf te verhogen.

portfolio
zzp website laten maken

Ben jij klaar om online te schitteren?

Chat openen
1
Scan de code
Live chat (🟢)
Welkom bij position1one 👋

Website, webshop of een andere online marketing dienst nodig?