Website laten maken Arnhem

Wij leveren professionele websites voor Arnhemse ondernemers!

Creëer een vernieuwende en overtuigende indruk met een professionele website. Wij ontwikkelen WordPress-websites met een unieke uitstraling en een vlekkeloze technische basis, speciaal voor ambitieuze bedrijven en organisaties uit Arnhem die streven naar online groei.

website laten maken zzp
arrow
rocket

Bekijk onze website pakketten

Laat ons al het werk voor jou uitvoeren. Wij leveren een op maat gemaakt ontwerp en een gebruiksvriendelijk WordPress CMS, waarvoor je slechts eenmalige installatiekosten betaalt. Jouw nieuwe website wordt Google- en AVG-proof en blijft volledig jouw eigendom. Lever gewoon je teksten en afbeeldingen aan, en wij gaan direct aan de slag!

Starter

Met ons starter pakket creëeren wij een kleine basis website met maximaal 5 pagina’s. Het voorziet in alle essentiële functionaliteit om online aanwezig te zijn en je bedrijf te presenteren. Maak vandaag nog een professionele start met ons instappakket.

vanaf €495
Incl. btw

Groeiende

Ontdek ons ideale websitepakket dat perfect bij jou past. Het populaire standaardpakket biedt alle gewenste functionaliteit, met mogelijkheid tot extra functies, aangepaste ontwerpen en uitgebreide pagina’s. Maak vandaag nog gebruik van dit complete pakket voor jouw website.

vanaf €950
Incl. btw

All-in

Hét pakket voor de MKB’er die wil schitteren. Een maatwerk website met alle opties en de hoogste prestaties. Volledig SEO ingericht zodat jouw website snel gevonden wordt door jouw doelgroep. Met 24/7 hulp bij problemen en dagelijkse updates. Ontdek vandaag nog de voordelen van ons All-in pakket!

vanaf €1495
Incl. btw
Een webshop nodig?
website laten maken zzp

Waarom een professionele website laten maken Arnhem?

In de hedendaagse wereld is het cruciaal dat jouw website opvalt en een professionele uitstraling heeft. Dit kan potentiële klanten een positieve indruk geven van wat u te bieden heeft en het vertrouwen in uw bedrijf versterken. Bovendien kan een goed ontworpen website bijdragen aan een grotere zichtbaarheid en bekendheid, wat kan leiden tot een toename van klanten en omzet voor jouw Arnhemse onderneming.

Bij position1one zijn we er om u te helpen bij het creëren van een succesvolle website die perfect aansluit bij uw behoeften. We houden rekening met de technische aspecten, uw doelstellingen en uw vindbaarheid online. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw website voldoet aan al uw wensen en verwachtingen, zodat u met vertrouwen online kunt opereren.

Wij helpen jou van A-Z

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Uniek design

Wij ontwerpen websites met een uniek en responsive design met een professionele uitstraling die aansluit bij uw huisstijl.

Zelf te beheren

Wij bouwen websites met WordPress. Dit is het meest gebruikte CMS ter wereld. Hierin kunt u eenvoudig de website zelf beheren.

Responsive design

Wij ontwerpen websites met een uniek en responsive design met een professionele uitstraling die aansluit bij uw huisstijl.

SEO geoptimaliseerd

Wij bouwen uw website met perfecte code en zorgen ervoor dat uw website razendsnel is. Ook installeren wij Google Analytics.

Hosting en onderhoud

Door te kiezen voor onze hosting in combinatie met een onderhoudsabonnement zorgen wij ervoor dat uw website functioneert.

Veilig en up-to-date

Wij onderhoud het CMS en zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft. Ook maken wij backups en helpen u als er iets aan de hand is.

arrow
yes drive

Een professionele WordPress website laten maken

Een mobile first design

Het opzetten van een professionele website is een proces dat zorgvuldige aandacht en tijd vereist. Er zijn diverse aspecten waarop gelet moet worden om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe website aan alle eisen en verwachtingen voldoet.

Een website fungeert als het online visitekaartje van jouw bedrijf. Tegenwoordig komen veel bezoekers via mobiele apparaten op uw website terecht. Daarom zorgen wij voor een overtuigend responsive design, wat inhoudt dat we rekening houden met een optimale ervaring op zowel tablets, smartphones als computers.

Voordat we aan de slag gaan, bepalen we eerst uw doelgroep. Met deze informatie kunnen we de website zo vormgeven dat deze perfect aansluit bij de behoeften en verwachtingen van de beoogde doelgroep. We brainstormen, schetsen en maken keuzes betreffende kleuren, afbeeldingen en de juiste toon.

arrow
diensten position1one

WordPress website laten maken Arnhem

Jouw website eenvoudig zelf beheren

Als je een nieuwe website laat maken, wil je natuurlijk zelf kunnen beheren. Dit betekent dat je zelf een webpagina, afbeelding of product kunt toevoegen of een tekst kunt aanpassen. Daarom bouwen wij alle websites met een CMS systeem (Content Management Systeem).

Het is belangrijk om te kiezen voor het CMS dat het beste aansluit bij jouw wensen en eisen. Let hierbij bijvoorbeeld op gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en veiligheid.

Wij bouwen websites vaak met WordPress. WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS, waar je zonder technische kennis de website zelf kunt beheren. Met deze CMS kan bijna alles, door de vele thema’s en plugins die beschikbaar zijn.

Maar ook voor maatwerk kun je bij ons terecht. Hierbij kunnen we unieke functionaliteiten maken die niet beschikbaar zijn in een standaard CMS.

arrow
website voor mkb

Professionele en betaalbare websites

Wat kost een website laten maken Arnhem?

We krijgen vaak de vraag: ‘Wat kost een professionele website laten maken?’ Hoeveel het maken van een website bij ons kost is niet in te schatten zonder vooraf meer informatie te hebben over de wensen en eisen. Alle websites die we maken zijn gebruiksvriendelijk, responsive en zoekmachinevriendelijk.

Maar we doen meer dan alleen een website maken. Het internet is namelijk constant in ontwikkeling. Dagelijks worden websites aangevallen door hackers. Als specialisten weten we hoe belangrijk het is om updates door te voeren.

We nemen daarom het liefst alles voor je uit handen. Van concept en ontwikkeling tot het hosten, onderhouden en beveiligen van je website. Ook kunnen we online marketing voor je uitvoeren, zodat je website online goed vindbaar is.

Wil je door ons een professionele website laten maken voor jouw onderneming in Arnhem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag wat nodig is om een unieke indruk te maken.

Wat klanten zeggen

Cagla Cetinkaya
Cagla Cetinkaya
Heel vriendelijk, en goede service! Position1one heeft onze webshop razend snel aangepakt, wij zijn zeer tevreden.
Jaimy Sciaroni
Jaimy Sciaroni
Kort geleden in contact gekomen met Cas. Mijn eerste indruk was meteen zeer positief. Hij reageerde snel en professioneel, echt iemand met veel ervaring en kennis van het vak. Hij heeft mij meteen kunnen helpen met mijn beginnende onderneming. Cas richt zich volledig op jou en jouw wensen. Een uniek gevoel!
Erlind Tali
Erlind Tali
Website laten maken en meteen gekozen voor het SEO pakket. Zeer tevreden over het design en na 2 weken waren de resultaten al zichtbaar in Google. Zeer tevreden en schakel je zeker nog een keer in!
Jerrel van Duijn
Jerrel van Duijn
Ik heb het SEO optimalisatie pakket aangeschaft en de resultaten waren na 2 maanden duidelijk zichtbaar. Ik was benieuwd waarom ik niet direct resultaten zag maar na een duidelijke uitleg van Cas Meisters wist ik dat ik geduld moest hebben voor SEO resultaten. Een straight to the point en een no nonsense aanpak, zeker een aanrader!
Bleron Tali
Bleron Tali
Professioneel en resultaatgericht, top!!
Crea Gein
Crea Gein
Position1one heeft voor mij een mooie webshop gemaakt, overzichtelijk, denkt met je mee en fijn contact. Laagdrempelig en vol passie om er wat moois van te maken.

Wij realiseren jouw project

met deze handige en up-to-date tools

Chat openen
1
Scan de code
Live chat (🟢)
Welkom bij position1one 👋

Website, webshop of een andere online marketing dienst nodig?